قیمت مدلهای مختلف خودرو کیا در بازار به شرح جدول زیر است:
39224
قیمت مدلهای مختلف خودرو کیا در بازار به شرح جدول زیر است:
39224
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی معاونت گردشگری، رجبعلی خسروآبادی گفت: دفاتر مجری تهرانگردی باید زمان مناسبی برای بازدید های شهری گردشگران داخلی و خارجی در محدوده بازار و بافت تاریخی و طبیعت گردی های اطراف تهران انتخاب کنند و راهنمایان تور همکار خود را برای شرکت در دوره آموزشی کمک های اولیه در درمان افراد گرمازده که در چند روز آینده برگزار می شود معرفی کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران گفت: تا کنون هیچ گونه گزارش حادی از گرمازدگی گردشگران در استان تهران دریافت نشده است.
وی افزود: با توجه به پیش بینی گرمای پایدار تا پایان مرداد باید تدابیر لازم برای جلوگیری از هرگونه رخ دادی که موجب نارضایتی گردشگران شود، اتخاذ شود.
خسروآبادی در پایان گفت: دوره کمک های اولیه برای درمان افراد گرما زده با مشارکت کانون پزشکان محلات تهران در تاریخ 12 مرداد برای تعدادی از راهنمایان تور استان برگزار می شود.
۴۲۲۳۵
باید اقرار کرد جواب پرسش بالا منفی است. ما در شهرهایی زندگی می کنیم که به شدت از مساله آلودگی هوا رنج می برند، از مواد غذایی استفاده می کنیم که در اکثر مواقع نمیدانیم از چه تشکیل شده اند و یا حتی با وجود اطمینان به اینکه برای بدن مضر هستند باز از آنها استفاده می کنیم.
همه این موارد به دلیل اشتباه در انتخاب سبک زندگی ما می باشد. طبق آمارهای مرکز آمار ایران، ما در ماه 25 درصد از درآمد خود را صرف خرید مواد غذایی می کنیم و حدود 12 درصد دیگر نیز صرف حمل و نقل می شود. بنابراین حدود 40 درصد از هزینه های هر خانواده صرف این موارد می شود که حاکی از اهمیت بالای این موارد می باشد.
اگر مقداری به این اعداد توجه کنیم و آن را در کنار سبک زندگی اشتباه خود بگذاریم به این نتیجه می رسیم که به عبارتی ما هر ماه حدود 40 درصد از درآمد خود را در راهی هزینه می کنیم که به نوعی می تواند به سلامت ما آسیب برساند.
یک مثال کوچک از این بی توجهی می تواند برای همه ما اتفاق افتاده باشد اما با بی توجهی از کنار آن عبور کرده ایم.
به صورت میانگین هر خانواده در هفته بین 2 تا 3 بار برای خرید مواد غذایی یا شوینده ها به مراکز خرید مراجعه می کند. طبق امار های شهری نیز برای هر سفر با اتومبیل به این مراکز بین 10 تا 30 دقیقه نیاز به تردد در شهر می باشد. پس با یک حساب سرانگشتی به این نتیجه می رسیم که ما در هر هفته حدود 5 لیتر بنزین فقط برای هر خانواده صرف خرید مواد سوپرمارکتی می کنیم یعنی هر ماه 20 لیتر!!اگر این عدد را در ماه به تعداد خانوارهای شهری مثل تهران ضرب کنیم، به این نتیجه می رسیم که حدود 40 میلیون لیتر بنزین فقط برای خرید سوپرمارکتی مصرف می شود!! ذکر این نکته هم جالب توجه است که 90 درصد از آلودگی شهری مثل تهران تنها از طریق وسایل نقلیه به وجود می آید.
اما چاره چیست؟
ما میتوانیم با صرفه جویی در هزینه های خود و با جایگزین کردن روش های جدیدتر و منطقی تر برای خرید، نقش مهمی در بهبود وضعیت سلامت خود و خانواده و آیندگانمان داشته باشیم. به عنوان مثال در کشورهای پیشرفته الگوی خرید به سمت خرید های ماهانه حرکت کرده است و اخیرا نیز با پیشرفت تکنولوژی و رشد روزافزون فروشگاه های اینترنتی و تغییر الگوی مصرف، خرید های خرد و اجناس تازه و به روز از طریق این نوع خرید انجام می گیرد. همین تغییر سبک زندگی به سمت خرید های آنلاین نیز هم باعث پیشرفت بزرگی در زمینه آلاینده های محیطی شده و هم باعث شده اجناس تازه و با کیفیت روز در اسرع وقت و با کمترین هزینه های شهری به دست ما برسد.
خرید از سوپرمارکت آنلاین مزایای دیگری هم دارد. اکثر این فروشگاه ها محصولات را به دلیل ارائه خدمات بهتر گارانتی می کنند. این بدان معناست که ما با آسودگی و اطمینان از کیفیت کالاها می توانیم در هر مرحله از شروع خرید تا بعد از دریافت کالاها با هر گونه مشکل، کالا یه وجه خود را بازگردانیم. از طرف دیگر با افزایش رقابت در بازار تجارت الکترونیک، این فروشگاه ها در اکثر مواقع با ارائه تخفیف های جذاب و هزینه های حمل رایگان، باعث صرفه جویی قابل توجهی در هزینه های خانواده می شوند. همچنین به دلیل اینکه قدرت مانور آنها در زمینه انتقال اطلاعات بسیار بالاست، ما میتوانیم اطلاعات جامعی راجع به هر محصول، کیفیت ساخت، مواد تشکیل دهنده، روش های پخت و مصرف به دست بیاوریم.
در مجموع می توان گفت کشور ما هم همگام با کشور های توسعه یافته در جهان، با افزایش فروشگاه های اینترنتی در تلاش است تا سبک زندگی سالم تری را به ما هدیه کند و در این راه موفقیت هایی نیز حاصل شده است.
در این مقاله با معرفی روکولند، یکی از بزرگترین سوپرمارکت های آنلاین تهران، ما هم به نوبه خود تلاش می کنیم تا با تغییر سبک زندگی مخاطبان خود، در داشتن محیطی سالم تر سهیم باشیم.
2121
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مدیران رسانه ای ایران در پاسخ به دعوت رئیس اتحادیه روزنامه نگاران عراق دیروز وارد این کشور شدند و در بدو ورود مورد استقبال مویداللامی دبیر کل اتحادیه روزنامه نگاران عراق قرار گرفتند.
در این سفر، مدیران رسانه ای و روزنامه نگاران ایرانی از جمله عليرضا معزي، دبير شوراي اطلاع رساني دولت، شيروي، معاون اداره كل رسانه هاي خارجي، علي متقيان، مديرعامل ايسنا، مصيب نعيمي، مدير مسئول روزنامه الوفاق، مرتضي داستاني، مديرمسئول روزنامه ١٩ دي، رضا مقدسي، جاتشين مديرمسئول روزنامه صبح نو، خدادداد ابراهيمي، مديرمسئول روزنامه مهران از استان ايلام، فريد مدرسي، روزنامه نگار حوزه دين و انديشه و مدير گروه منظومه روحانيت و قادري، دبير گروه بين الملل خبرگزاري مهر حضور داشتند.
این هیات دیروز عصر وارد فرودگاه بغداد شد و در مراسم استقبال سوی هیات روزنامه نگاران عراقی، موید اللامی، رئیس اتحادیه روزنامه نگارانی عراقی در سخنانی بر نقش و اهمیت جمهوری اسلامی ایران در حمایت از عراق در مقابل تروریسم تقدیر کرد و گفت روزنامه نگاران عراقی اهمیت ویژه ای برای این سفر و دیدار با همتایان ایرانی خود قائل هستند.
سپس روزنامه نگاران و مدیران رسانه های ایرانی با اسکورت ویژه که در عرف دیپلماسی در سطح وزرا است، از فرودگاه عازم محل اقامت خود شدند که در فاصله اندکی از سفارت ایران در بغداد و دفتر مرکزی اتحادیه روزنگامه نگاران قرار دارد. همچنین دیشب هیات اعزامی به بغداد در ضیافت شامی که به افتخار این هیات توسط سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد در نظر گرفته شده شرکت کردند. آنها امروز در دیدار با مقامات و شخصیت های ارشد عراقی و همتایان خود، به بحث و تبادل نظر درباره مسایلی از جمله ارتباط روزنامه نگاران دو کشور، ارتباطات و تعاملات رسانه ای و برگزاری دوره های آموزشی برای روزنامه نگاران عراقی در ایران خواهند پرداخت. قرار است اخبار مذاکرات و ملاقات های هیات ایرانی در خبرگزاری رسمی عراق نینا منتشر شود.
23145
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در نخستین برنامه از سلسله نشستهای شب موسیقی ارسباران،
چهار آوازخوان ایرانی هنرنمایی میکنند: علی رستمیان، امیر مداح، علیرضا حاجیطالب
و علی شیرازی، چهار خواننده باسابقه و میانسال، که هر کدام به همراه گروه خود به
ترتیب بر صحنه میآیند.
گروه قدیمی چهارباغ به خوانندگی رستمیان (البته با
نوازندگانی جوان) شامل محمدرضا رستمیان (سنتور)، آوا رستمیان (کمانچه)، نازنین تنساز
(عود) و شایان یزدیزاده (تمبک) آواز این خواننده را در دستگاه شور با گذر به گوشههاى
دشتستانى، تنگسيرى و داغستانى همراهی میکند. استاد میلاد کیایی نوازنده نامآشنای
سنتور و آهنگساز قدیمی نیز صدای امیر مداح دیگر خوانندۀ نخستین شب موسیقی ارسباران
را جلوه میبخشد. محمدامین اکبرپور نوازنده تار هم آواز علیرضا حاجیطالب را در
دستگاه راستپنجگاه همراهی میکند و سرانجام نیز مجید پایدار با سازش تار، صدای
علی شیرازی را در دستگاه ماهور رنگآمیزی میکند.
فرهنگسرای ارسباران در ضلع شمال غربی پل سیدخندان (خیابان
جلفا) واقع شده و ورود برای عموم به «شب موسیقی ارسباران» آزاد و رایگان خواهد
بود.
57241
ليلا شريف:باز هم گرد
و خاک کردهاند، این بار جنجالی تر از قبل. احمدینژاد و دو مریدش؛ مشایی و بقایی، مردانی که به شیوه شگفتانگیزی راه و چاه دیدهشدن را خوب بلدند.
روزی برای ثبتنام
در انتخابات با سر و صدا به وزارت کشور میروند، نشست خبری میگذارند و برای شورای
نگهبان خط و نشان میکشند؛ روزی هم وقتی شور انتخابات فروکش کرد، تلاش میکنند تا به
بهانه دستگیرشدن بقایی، با فریاد زدن بر سر قوهقضائیه، نام خود را با ترفندی جدید
مطرح کنند.
این شورش مثلث
احمدینژاد-مشایی- بقایی، مسیر تازهای نیست. عبور از خط قرمزها به بهانههای مختلف،
شگرد این تیم سهنفره است، شگردی که با توجه به اقتضائات زمان و میزان قدرتشان در میدان
سیاست، رنگ و لعاب عوض میکند.
احمدینژاد
و یارانش همیشه به وقت هراس و خطر یک روش یکسان داشتهاند؛ شورش و ایجاد یک بحران
جدید برای منحرف کردن موضوع از مسیر اصلیاش. برای یافتن داستانهای شورش و بحرانسازیهای
احمدینژاد و یارانش، نیاز به كند و کاو زیادی نیست.
* آزادی مرد
دوم احمدینژاد؛ حمله به قوه قضائیه و تهديد به افشاگري
این بار داستان
عبور از خط قرمزهای این سه نفر از جای سادهای شروع شد. بقایی به دلیل اتهاماتمالی
به قوه قضائیه احضار شد و برای او وثیقه 50 میلیارد تومانی تعیین شد، اما او بهدلیل
تأمین نشدن وثیقه از 18 تیرماه امسال روانه زندان شد. حضور او در زندان سناریوی جدید
تیم رئیسجمهور پیشین را کلید زد. از همین نقطه بود که حرفهایی درباره اعتصاب غذای
بقایی و هراس از به خطر افتادن جان او به گوش رسید. دوستان احمدینژاد فعال شدند، بازی
جدیدی در راه بود.
سرانجام یک
روز پس از آنکه بقایی راهی بیمارستان شد، خبر آمد که او با وثیقه 20 میلیاردی آزاد
شده است. اما این آزادی، تازه نقطه آغاز سناریوی احمدینژاد و دو یار غارش بود؛ «شانتاژ»
سیاسی-قضایی.
بقایی بلافاصله بعد از آزادی بقایی به دیدار احمدینژاد رفت و پس از اینکه احمدینژاد
حلقهگل را به گردن اون انداخت گویی جان تازهای پیدا کرد و به قوهقضائیه حمله و اتهاماتی را وارد کرد تا اینگونه جنجال تازه را کلید بزند. «جوانان ما خون
دادند که یک عده فاسد مثل اینها روی کار بیان؟»، «آقای اژهای میگه بقایی برگشته گفته
که من نمیخوام عمومی برم. اژهای دروغ میگه همونجور که در وزارت طلاعات دروغ میگفت.»
این تنها بخشی از سخنان حمید بقایی بعد از آزادی بود که نشان
از نقش جدید بقایی داشت. شاید همان نقشی که پارسال در روز درختکاری آن را در ویدئو
چند دقیقهای در کنار احمدینژاد و مشایی به زبان آورده بود، «آخر حماسه بالاخره یک
نفر باید فدا شود.»
در كنار حرفهاي تند و تيز بقايي، احمدينژاد هم خيلي ساكت نماند. سكوت او چند روزي طول كشيد اما بعد از افشاگری های روز گذشته دادستان دیوان محاسبات درباره تخلفات دولت قبل، سکوتش را شکست و با انتشار نامهاي، تهديد به افشاگري كرد.
احمدينژاد در بخشي از نامهاش آورده:«باندهای قدرت و ثروت با سواستفاده از شرایط به دنبال اجرای سناریویی
ناجوانمردانه علیه جمعی از خادمان شما در دولت های نهم و دهم هستند.پرده اول این سناریو با دستگیری بلاوجه آقای بقایی اجرا شد و پرده دوم
در اظهارات غیرقانونی دادستان دیوان محاسبات و اتهامات سراسر کذب ایشان
رونمایی شد.». اين مسير مظلوم نمايي احمدينژاد در بخشهاي انتهايي نامهاش به «توطئه های غیر اخلاقی طراحی شده » رسيد و مانند هميشه قرار گذاشت تا دست به افشاگري بزند.
اين قبيل اقدامات احمدينژاد و اطرافيانش جديد نيست.گویی رئیس دولت نهم
و دهم برای عبور از خط قرمزها، دستفرمان عجیبی دارد، مقابله اش با ارکان نظام به امروز
و دست پروردهاش یعنی بقایی محدود نمیشود. برای درک بهتر این موضوع، باید به
گذشته نیز نیم نگاهی داشته باشیم، روزهای اوج و افول قدرت احمدینژاد.
*11 روز خانهنشینی؛ اولین شورش احمدینژاد
احمدینژاد
در دولت دومش، با احمدینژاد دولت اول، تفاوت زیادی داشت، تا جایی كه حتی
اصولگراهایی كه روزی از كشف او در قامت «پدیده» به خود افتخار میكردند، در سالهای
آخر دولت نهم و بیشتر در در دولت دهم زبان به انتقاد از عملكرد احمدینژاد گشودند.
اما نقطه
شروع «گلهگذاری» جدی اصولگرایان را باید در خانهنشینی احمدینژاد جستجو كرد،
حركتی كه به نوعی اولین قدم برای عبور احمدینژاد و یارانش، از خط قرمزهای نظام
بود. اقدامی که در مقابل نظر مقام رهبری برای ابقا وزیر اطلاعات صورت گرفت.
از بزرگان نظام
گرفته تا چهرهها نزدیك به احمدینژاد در این یازده روز به خانه او رفتند و هر یك
تلاش كردند تا از طریقی او را از كاری كه میكند پشیمان كنند، سرانجام قائله ختم شد، احمدینژاد به جلسه هیئت
دولت بازگشت و حتی دوستانش این غیبت چند روزه را به دلیل كسالت رئیسدولت دانستند
و نه قهر. اما خانه نشینی چیزی نبود که از سیاست ایران فراموش شود.
در واقع، نظام
ترجیح داد تا با صبوری مانع عبور احمدینژاد از خط قرمزهای بیشتری شود و «تحمل» را
بر «طرد» ترجیح داد. این نكتهای است كه آیتالله شیخ محمد یزدی رئیس اسبق قوه قضائیه و عضو
شورای نگهبان در صحبتهایش -كه پس از 6 سال از خانه نشینی احمدینژاد منتشر شد- بر
آن مهر تأیید میزند: «آقا فرمودند او-احمدینژاد- گفته که نظام اگر نتواند من را تحمل
بکند! آقا هم گفتند که اگر نظام مسئولش من هستم که من تحمل کردم و شما را این دو –
سه ساله تحمل کردم!»
*دست به یقه
شدن با مجلس در یکشنبه سیاه
احمدینژاد
در بهمن سال 91، شورش جدید را با اسم رمز «سعید مرتضوی» در مجلس پیگرفت. انتصاب سعید
مرتضوی به عنوان مدیرعامل تامین اجتماعی موضوعی بود كه شیخ الاسلام را در قامت وزیر
كار در لبه پرتگاه استیضاح، قرار داد.
رئیس دولت
دهم، برای حمایت از شیخ الاسلام و مرتضوی همچون موضوع خانهنشینی، دست به همان ترفند نخ نما شده زد. او ابتدا سفیری را برای خط و نشان کشیدن برای لاریجانی راهی دفترش کرد، وقتی این روش جواب نداد در صحن مجلس با لحن خاص خود تهدید به افشاگری كرد و سرانجام هم با پخش فیلمی
از دیدار سعید مرتضوی و فاضل لاریجانی (برادر رییس مجلس)، آتشی بر دامان رابطه رئیسمجلس
و رئیس دولت انداخت. شورشی علیه مجلس كه صبر لاریجانی را محك زد.
*رهبری نهی کرد
اما آن مرد آمد!
دولت احمدینژاد
تمام شد، اما او خیال خداحافظی از سیاست نداشت. سخنرانی و سفرهای استانی راههایی
بودند كه او را به سیاست متصل نگه میداشتند. هر چه به انتخابات 96 نزدیكتر میشدیم،
بیشفعالی سیاسی احمدینژاد هم بیشتر به چشم می آمد. اهل سیاست هم این بیشفعالی را
حكم بر تلاش او برای ورود به انتخابات دادند. اما در اواسط سال 95، خبرهای جدیدی به
گوش رسید. احمدی نژاد از حضور در انتخابات «نهی» شده بود.
ابتدای امر، این موضوع در حد حرفهای درگوشی و گمانهزنی بود، اما با انتشار سخنان رهبری، «نهی» از حضور در انتخابات، تأیید شد: « خوب بله، یک نفری، یک
آقایی آمده پیش من، من هم بهملاحظهی صلاح حال خود آن شخص و صلاح حال کشور به
ایشان گفتم که شما در فلان قضیه شرکت نکنید. نگفتیم هم شرکت
نکنید، گفتیم صلاح نمیدانیم ما شما شرکت کنید. این را گفتیم، خوب یک چیز عادی
است.»، «با ملاحظهی حال مخاطب و اوضاع کشور به یک آقایی انسان توصیه میکند که
آقا شما اگر توی این مقوله وارد شدید این دوقطبی در کشور ایجاد میشود. دوقطبی در کشور مضرّ است به حال کشور. من صلاح
نمیدانم شما وارد بشوید. بله، این چیز خیلی مهمی که نیست. این یک چیز خیلی طبیعی
است، خیلی ساده است. بله، ما این توصیه را به یکی از آقایان، به یکی از برادران
کردیم. خوب، حالا این مایهی اختلاف بشود بین برادران مؤمن، یکی بگوید فلانی گفته،
یکی بگوید نگفته، یکی بگوید چرا پشت بلندگو نگفته؟ خوب، حالا این هم پشت بلندگو»
اما با وجود نهی رهبری، احمدینژاد مسیر دیگری
را پیش گرفت. او با اینکه در نامه ای از عدم کاندیداتوریش روایت کرده بود اما در بزنگاه انتخابات دست در دست بقایی به وزارت كشور رفت و برای انتخابات ثبت نام كرد.
او در روز ثبت نام گفته بود:« رهبری من را نهی نکردند، گفتند نیایید بهتر است!»
*احمدینژاد
تشنه اپوزیسیون شدن
وقتی تكههای پازل
شورشهای احمدینژاد را كنار هم میگذاریم، به یك نتیجه میرسیم، او همیشه تشنه
عبور از خط قرمزها بوده است. پس نباید از صحبتهای اخیر بقایی چندان متعجب شد.
در واقع احمدینژاد
تفاوت چندانی با گذشته نكرده است. او و یارانش مانند قبل، وقتی میخواهند به خواستهای برسند یا زمانی كه
دچار حس «خطر» و «هراس» میشوند، دست فرمان خوبی برای عبور از خط قرمزها دارند. شاید
برخی همچون امیررضا واعظ
آشتیانی- چهره اصولگرایی كه معتقد است او ، احمدینژاد را شهردار كرد- این روزهای
احمدینژاد را بهتر تحلیل كنند: «احمدی نژاد میخواهد اگر روزی مثل برخی آقایان
نقش اپوزیسیون را داشت بهانه بیاورند و به عوامل نظام بگوید شما من را اپوزیسیون
کردید. یعنی میخواهد در این قضایا شریک پیدا کند.» اما واقعیت چیز دیگری است.
اگر گریزی به گذشته داشته باشیم و با نیم
نگاهی به گذشته، حال احمدینژاد را تحلیل كنیم، به این نتیجه میرسیم كه او؛ سال
هاست كه شیفته ایفای نقش در قالب یك مخالف شده است. او به هر بهانهای دكمه
خروج را فشار داده و صبوری نظام را محك زده است. اما تاكنون همه در برابر او صبر
را پیشه كردهاند. این صبر را از یكسو میتوان نشاندهنده تلاش برای نگه داشتن
احمدینژاد در بدنه نظام، تحلیل كرد و اما از سوی دیگر هم برخی همچون فاضل موسوی
نماینده اصلاحطلب مجلس آن را به دلیل دسترسی رئیس دولت سابق، به اطلاعات خاص میدانند.
او سال گذشته در گفتگوی با خبرآنلاین گفته
بود: «از نظر من در آن دورهای که احمدینژاد وزیر اطلاعاتش را کنار گذاشت و خودش
مسئولیت این وزارتخانه را به عهده گرفت، توانست به اطلاعات درجه یک وزارت اطلاعات
دست پیدا کند. برهمین اساس از بسیاری افراد که دارای نقاط ضعفی بودند، سوژه دارد.
به همیندلیل است که کسی جرأت نمیکند به احمدینژاد بگوید بالای چشمت ابرو است.»(اينجا)
هر كدام از این تحلیلها میتواند، درست باشد. در كنار تمام این تحلیلها، باید منتظر ماند و دید كه
احمدینژاد تا چه زمانی بنا دارد كه «صبر» نظام را محك بزند و نظام هم تا چه زمانی
مانع خروج او خواهد شد.
29217
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جشنواره نور نگار دارای دو بخش اصلی و ویژه است. در بخش اصلی عکسها با موضوع آزاد در ژانرهای متفاوت امکان شرکت دارند. عکس پرتره، طبیعت، منظره، هوایی، باستانشناسی، معماری، قومنگاری، مستند و… امکان شرکت در این بخش را دارند با این شرط که عکسها در ایران گرفته شده باشد.
موضوع این دوره از بخش ویژه جشنواره به منظور جلب توجه و دقت عکاسان به عکاسی از بناهای باستانی و تاریخی ایران با همین عنوان در نظر گرفته شده است. در این بخش تنها عکسهای بناهای باستانی و تاریخی ایران، اعم از نماهای بیرونی، داخلی و جزئیات معماری، پذیرفته میشود.
این جشنواره در بخش اصلی به سه نفر برگزیده بدون ترتیب و اولویت یک دستگاه دوربین عکاسی Canon EOS-۵D Mark IV، تندیس جشنواره و گواهی شرکت در جشنواره اهدا خواهد کرد.
در بخش ویژه نیز به سه برگزیده بدون ترتیب و اولویت یک دستگاه دوربین عکاسی Nikon D۷۲۰۰ pack ۱۸-۱۴۰، تندیس جشنواره و گواهی شرکت در جشنواره اهدا خواهد شد.
هیئت داوران این دوره جشنواره متشکل از اسماعیل عباسی، ابراهیم حقیقی و محمد ستاری هستند. دبیری جشنواره را نیز مسعود افشانی بر عهده دارد و مشاور هنری جشنواره داریوش محمدخانی است.
شرکت کنندگان تا پنجم آبان فرصت دارند آثار خود را به سایت این جشنواره ارسال کنند.
داوری جشنواره در آبان ۱۳۹۶ انجام می شود و آیین اهدای جوایز و گشایش نمایشگاه آثار برگزیده نیز در آذرماه سال جاری خواهد بود.
هزینه ثبت نام و شرکت در این جشنواره تا هفتم شهریور، ۵۰۰ هزار ریال، ثبتنام طی ماه دوم فراخوان یعنی از هشتم شهریور تا هشتم مهر، ۶۰۰ هزار ریال و ثبت نام طی ۲۵ روز مانده به پایان فراخوان یعنی از ۹ مهر تا پنجم آبان ۷۵۰ هزار ریال است.
هر عکاس میتواند حداکثر چهار تک عکس در بخش اصلی و چهار تک عکس در بخش ویژه به دبیرخانه جشنواره ارسال کند (دبیرخانه مجموعه عکس نمی پذیرد.)
دبیرخانه جشنواره از پذیرش عکسهای فتومونتاژ، کولاژ، پانوراما، و HDR معذور است. عکسهای ارسالی نباید دارای امضای عکاس، پاسپارتو، حاشیه، تاریخ، واترمارک، لوگو یا هر نشانه تصویری باشند.
از نظر برگزار کننده، ارسال کننده عکس مالک اثر شناخته میشود. هر گونه مسئولیت ناشی از آن و پاسخگویی به پیامدهای حقوقی ناشی از آن با ارسال کننده اثر خواهد بود.
برگزار کننده حق استفاده از عکسهای پذیرفته شده را برای چاپ در کتاب، بروشور یا انتشارات مربوط به جشنواره، با ذکر نام عکاس برای خود محفوظ میدارد.
آثار برگزیده به صورت کتاب چاپ و منتشر خواهد شد و به تمام هنرمندانی که آثارشان به نمایشگاه راه پیدا میکند، گواهی شرکت در جشنواره و یک جلد کتاب نمایشگاه اهدا خواهد شد.
57243
سرلشکر محمد باقری در همایش هماندیشی سران طوایف، معتمدین، نخبگان و عشایر استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مرزبانی، بسیج، انتظامی، دریابانی، اقوام و طوایف و مرزنشینان برای وجود امنیت پایدار پای کار هستند و تلاش آنها قابل تقدیر است.
رئیس ستادکل نیروهای مسلح بیان کرد: با اقدامات انجام شده وضعیت امنیتی سیستان و بلوچستان بهتر شده و مردم در حال فعالیت و اقدامات روزانه خود در مشاغل و خدمات مختلف هستند، برخی نیز که از استان مهاجرت کردهاند به این خطه از کشور بازگشتهاند.
وی در مورد هدف از سفر خود به استان سیستان و بلوچستان گفت: حضور در این منطقه برای قدردانی از مسولان امنیتی بود؛ خدا را شکر دوستانهترین روابط بین مسئولان نظامی، انتظامی، امنیتی، مردم، طوایف و ریش سفیدان اقوام و مرزنشینان این استان وجود دارد و ما نیز در ستاد نیروهای مسلح در حد امکان، پشتیبانی از ارگانهای امنیتی را انجام خواهیم داد تا وضعیت بیش از پیش بهبود پیدا کند.
سرلشکر باقری در خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی برکت و موهبت الهی بود که به یُمن مجاهدتهای امام(ره) و مردم شریف، به این کشور و این مردم هدیه شد و سبب سربلندی بیشتر و ماندگاری ایران بزرگ شد. انقلاب اسلامی ایران پس از پیروزی همواره مورد هجوم استکبار و رژیم کودککش اسرائیل قرار داشته است.
رئیس ستادکل نیروهای مسلح افزود: امروز خدا را شاکریم با فعالیتهای انجام شده و همراهی و پیشتیبانی مردم، کشوری که روزی در داخل کشور خودش با دشمنان مبارزه میکرد، به روزهایی رسیده که یاران و دلسوزان انقلاب اسلامی و آنهایی که فرمایشات رهبر معظم انقلاب را بر چشم قرار دادهاند، در سواحل مدیترانه با استکبار جهانی و صهیونیسم در حال مبارزه هستند. در حال حاضر بدون اینکه جمهوری اسلامی ایران چشمداشتی به یک وجب از خاک کشوری داشته باشد، دشمنان از اقتدار آن به هراس افتادهاند و حکومت جعلی خود را در حال انحطاط میدانند.
وی با بیان اینکه برای ایران حزبالله و حماس یکی است و به هر 2 کمک میکند، تصریح کرد: علاقه به اهل بیت(ع) در بین اهل سنت کمتر از شیعیان نیست، شیعه و سنی یکی هستند؛ ما یک خدا، یک اسلام و یک خدا داریم، احکام جزئی بین احکام اسلامی تفاوت دارد اما این تفاوتها نسبت به آنچه سبب وحدت است، ناچیز محسوب میشود و این فهم و درک در مردم شیعه و سنی این استان وجود دارد.
سرلشکر باقری با اشاره به فعالیتهای داعش اظهار داشت: آنچه سبب ایجاد داعش شد، غفلت نسبت به وحدت بین شیعه و سنی بود، استکبار جهانی اهلسنت را تحریک کرده و به جان شیعه انداخت اما در واقعیت در موصل و تکریت و جاهای دیگر شیعه و سنی باهم قربانی شدند و چهره واقعی این گروه بر همگان مشخص شد که این گروه جیرهخوار استکبار و انگلیس هستند و با یک پوشش ظاهری به نام اسلام به فعالیت میپردازد.
وی اضافه کرد: استکبار جهانی با انجام اینگونه فعالیتها میخواهد چهره مهربانی جهان اسلام را وارونه جلوه دهد و یک چهره خشن از اسلام به دنیا معرفی کند.
سردار فدوی: آمریکاییها در خلیجفارس در موضع “ترس و دفاع” قرار دارند
همچنین فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران گفت: شناورهای آمریکاییها که هزاران کیلومترآنطرفتر از خلیجفارس حضور دارند، به سبب ترس در موضع دفاع قرار دارند.
سردار علی فدوی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه آبراه خلیج فارس همانند گذشته تحت کنترل نیروی سپاه است، اظهار داشت: اقتدار، تسلط و کنترلی که در خلیجفارس بوده، همچنان برقرار است و این روند روزافزون است.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران با بیان اینکه این حضور و اقتدار ایران در کل خلیج فارس از تنگه هرمز تا دریای عمان وجود دارد، بیان کرد: اقتدار ایران در خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه و دریای عمان توسط نیروی دریایی ارتش وجود دارد بهگونهای که صدها فروند شناور بین نیروی دریایی سپاه و ارتش تقسیم شده و 24 ساعته در دریا حضور دارند و این اقتدار اعمال و روزافزون میشود.
سردار فدوی با بیان اینکه آمادگی نیروی دریایی سپاه دائمی و روزافزون است، افزود: بهلحاظ تکالیفی که برعهده نیروی مسلح و یگانهای دریایی گذاشته شده، ضمن آمادگی بالا و دائمی، اقتدار ایران در خلیج فارس و دریای عمان برقرار است.
وی با بیان اینکه آمادگی نیروی دریایی سپاه هیچوقت تعطیل نمیشود، گفت: سلاح و تجهیزات جدید نظامی و دفاعی نیروی دریایی سپاه در رزمایشهای طراحی شده رونمایی و اعلام میشود.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران در پاسخ به سئوال خبرنگار تسنیم مبنی بر ادعای اخیر آمریکاییها خاطرنشان کرد: عمل آمریکاییها تیراندازی نبوده بلکه هلیکوپتری که در منقطه مقابل به پرواز در میآید همواره منورها و فلرهایی را ارسال میکنند که دفاعی است. اقدامات شناورهای آمریکا در آبراه بینالمللی، “دفاعی” است، اقدامات شناورهای آمریکایی در خلیج فارس دفاعی نه اینکه تهاجمی است چراکه آمریکاییها نگران هستند و میترسند و طبیعی است که هراس دارند.
وی با بیان اینکه آمریکاییها در خلیجفارس در موضع ترس و دفاع قرار دارند، تصریح کرد: شناورهای آمریکاییها که هزاران کیلومتر آنطرفتر از خلیجفارس حضور دارند، به سبب ترس، در موضع دفاع قرار دارد. خلیج فارس مربوط به ایران و کشورهای منطقه است، یک مجموعه بیگانه در این منطقه وجود دارد و ترسی که وجود داشته طبیعی است چراکه وقتی کسی هراس و ترس دارد، در موضع دفاع قرار میگیرد.
29219
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین٬ محمود جهان که برای اجرای کنسرت در بندر ماهشهر به سر می برد به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان صنایع پتروشیمی این شهرستان در گذشت.
براساس گزارش «مهر»٬ این خواننده مشهور کشورمان قرار بود پس فردا دهم مردادماه به مناسبت ولادت امام رضا (ع) کنسرت اجرا کند که ساعتی پیش دچار عارضه قلبی شد و پس از انتقال به بیمارستان صنایع پتروشیمی شهرستان بندر ماهشهر دار فانی را وداع گفت.
محمود جهان اینچنین بیوگرافی خود را شرح می دهد: خاک پای همه جنوبی ها و به ویژه خوزستانی های خونگرم هستم. خودم را متعلق به جنوب می دانم و عاشق این خاک هستم و اگر خدای بزرگ و حمایت های امیدوار کننده مردم صبور جنوب نبود موفقیتی حاصل نمی شد. در سال ۱۳۳۰ در آبادان و در محله احمدآباد به دنیا آمدم. کارمند بازنشسته شرکت نفت هستم و پس از ۵۹ سال زندگی با پنج فرزند در تهران زندگی می کنم. تک پسرم امید جهان است که صدای او البته با سبکی متفاوت از من، در نوار فروشی ها موجود است.
وی ادامه داد : خانواده جهان از جمله خانواده های هنرمند بود چرا که پدر و عمو و برادر و حتی پسرم و از این سو خواهر و دختر عموهایم، در مناسبت های مختلف مداحی می کنند. پدرم که اهل تنگستان بوشهر بود شروه خوانی می کرد و از جمله چهره های شناخته شده این شهر بود.
محمود جهان با شروع جنگ که ۲۹ سال داشته در خوزستان باقی می ماند اما پدر و مادرش به بوشهر باز می گردند. وی در سال ۱۳۵۲ ازدواج می کند.
این خواننده محبوب بندری خوان می گوید: در سال ۱۳۵۵ بود که توسط آقای بهمن خوش خلق به همراه یداله رضا زاده به تهران رفتیم و برای اولین بار با هدف آلبوم و با هزینه ایشان در استدیو چهار اثر ارکستری ضبط کردم. در این راستا باید از خدای منان و سپس از بهمن خوش خلق و فرخ یزدان فر که در بوشهر مرا کشف کرد کمال تشکر و قدردانی را به جای آورم.
58241